Ingatlanforgalmazás

Az I.M. és Társai Zrt. az építőipari tevékenységen túl ingatlanforgalmazói, fejlesztői, hasznosítói szolgáltatásokkal egészítette ki működési területét. A kiegyensúlyozott gazdálkodást segítendő, társaságunk a fővárosban és az ország több nagyvárosában lévő irodákat, üzlethelyiségeket, lakásokat, raktárépületet magában foglaló portfólióval rendelkezik. Ingatlanainkat bérbeadás útján hasznosítjuk. Ingatlan portfóliónkban saját fejlesztésű ingatlanok is találhatók.

Eszterházy Udvar, Lakópark

Veszprém, Eszterházy Udvar 2008-ban Társaságunk fejlesztésében valósult meg Veszprémben, a Betekints völgyben, az Eszterházy Udvar lakópark. A 17 lakásos épületegyüttes három épületrészből áll. A rendezett udvaron minden lakáshoz egy gépkocsi beálló tartozik. Az eladások után a 17 lakásból társaságunk három lakást megtartott, azokat bérbeadással hasznosítjuk.

Újszász utcai lakóépület

Budapest, XVI. Újszász u. A kétemeletes lakóépület földszintjén, külön utcai bejárattal rendelkező folyosóról nyílnak az irodákból átalakított lakások. Az 5 db lakásból csak kettő került eladásra, a többit bérbeadással hasznosítjuk.

Copyright © 2018 - logom I.M. és Társai Zrt. - Minden jog fentartva!