Mérnöki tevékenységeink

Tetra Pak Csomagolóanyag Gyártó Zrt. 

2011 óta legfőbb megrendelőnk, a Tetra Pak Csomagolóanyag Gyártó Zrt. megbízásából projekttámogatással műszaki ellenőrként és lebonyolítóként működik közre társaságunk a termelés fejlesztését célzó többmilliárd forint értékű beruházásban.

A projekt keretében – működés alatti üzemben – a gyártócsarnok több ütemben kibővült, raktárépület, veszélyes hulladék tároló épült, továbbá egy „A” kategóriás konyha-étterem. 2016. elején került átadásra egy új, korszerű irodaépület. A gyár bővítése 2018-2019-ben is folytatódik.

ESSENTRA Filter Products Kft.

Szigetszentmiklóson, a Prologis Ipari Park területén található iroda belső átalakítási munkáival kapcsolatos tervezési, lebonyolítási és műszaki ellenőrzési munkáit végzi társaságunk 2018-2019-ben.

Irodaház, Váci út

2016. IV. negyedévében, az Uni-Invest Kft. generálkivitelezésében – a Ferdinánd és Ferdinánd Építésziroda tervei alapján – készült el 2880 m2 magas színvonalú iroda átalakítása Budapesten, a Váci út egyik irodaházában, 10 hét átfutási időtartam alatt. A projektben társaságunk az építészeti munkák műszaki ellenőreként vett részt.

Országos Sportegészségügyi Intézet

Közbeszerzési pályázaton nyertük el az Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház) energetikai korszerűsítésének teljes körű műszaki ellenőrzését. A 2015. év végén befejeződött felújítás során az épületek homlokzati hőszigetelést kaptak (kivéve a téglaburkolatos épület), a padlásfödémekre hőszigetelés került és az ablakok cseréje is a projekt része volt.

Csobánkai Óvoda

Közbeszerzési eljárás keretén belül, 2012-ben készült el a Csobánkai óvoda átalakítása és bővítése, melynek teljes körű műszaki ellenőrzését végezte társaságunk.

TRANZ-ORG Kft.

Üzemi épületek fejlesztését, bővítését, ezen belül irodaépületek építését is bonyolítottuk, műszaki ellenőriztük. Így munkáink közé tartozott 2011-ben a TRANZ-ORG Kft. Gyál, csarnok- és irodaépülete építési munkáinak teljes körű műszaki ellenőrzése.

Tó Hotel, Bánk

2011-ben Bánkon, a Tó Hotel Kft. megbízásából végeztük a meglévő szálloda bővítési, a sport- és szabadidő központ építési munkáinak teljes körű műszaki ellenőrzését és független mérnöki feladatainak ellátását.

Hunguest Hotel Zrt.

2009. és 2011. között a Hunguest Hotels Zrt. megbízásából több szállodaépület, így a Tapolca Hotel Pelion, Hajdúszoboszló Hotel Béke, Eger Hotel Flóra átalakítási és bővítési munkáinál végeztünk független mérnöki tevékenységet és teljes körű műszaki ellenőrzést. A Galyatető Grandhotel Galya és a Lillafüred Hotel Palota átalakítási és bővítési munkáinál független mérnöki szervezetként vettünk részt. A szállodaépületek igényessége, műszaki színvonala irodaépületek színvonalával megegyező.

Copyright © 2018 - logom I.M. és Társai Zrt. - Minden jog fentartva!