Mérnöki tevékenységek és Ingatlanforgalmazás

Tevékenységi köreink

Mérnöki tevékenységek


Mérnöki szervezetünk beruházások lebonyolításával, műszaki ellenőrzésével, költségellenőrzésével és követésével, műszaki szakértői feladatok ellátásával és teljes körű szervezésével, valamint független mérnöki tevékenységgel foglalkozik.

 Auditálás


Megrendelőink irányítási rendszere tanúsítványának összeállítását és a rendszer évenkénti auditját az
ISO 9001:2015, ISO 14001 és az OHSAS 18001 szerint vállaljuk.

Ingatlanforgalmazás


Az I.M. és Társai Zrt. ingatlanforgalmazói, fejlesztői, hasznosítói szolgáltatásokkal egészítette ki működési területét. A kiegyensúlyozott gazdálkodást segítendő, társaságunk a fővárosban és az ország több nagyvárosában lévő irodákat, üzlethelyiségeket, lakásokat magában foglaló portfólióval rendelkezik.

Társaságunk az utóbbi években kizárólag mérnöki tevékenységgel foglalkozik, nem vállalunk kivitelezési munkát.
Ezzel együtt bemutatjuk – nem teljes körűen – régebbi kivitelezési munkáinkat:

Társaságunkról

Az I.M. és Társai Zrt. jogelődjét 1992-ben azzal a célkitűzéssel alapítottuk, hogy magas szakmai elvárásokat követő, megbízható, igényes szolgáltatásainkkal jelenjünk meg az akkoriban átalakuló, nemzetközi elvárásoknak megfelelni képes hazai építőipari piac teljes palettáján.

A cégalapítást követő években társaságunk a hazai pénzügyi szolgáltatói szektor átalakulásához kapcsolódóan bankfiókok fővállalkozásban történő kialakítására nyert megbízásokat. Ennek keretében Budapesten és az ország egyes megyeszékhelyein alakíthattunk ki tervezéstől a bútorozásig komplett létesítményeket. Sikerünk és a megrendelői elégedettség kulcsát az jelentette, hogy társaságunk képes volt rövid átfutási idő alatt igényes térbelsők kialakítását megvalósítani.

A magas elvárásoknak megfelelő belsőépítészeti igények kielégítésével párhuzamosan a magyar mobil távközlési piacon megjelenő Pannon GSM Távközlési Rt. (későbbi nevén Telenor Zrt., mai nevén Yettel Magyarország Zrt.) - akinek akkori szlogenje „Pannon GSM az élvonal” volt - 1995-ben az első bemutatótermei kivitelezésére keresett olyan építési vállalkozót, akit banki referenciáink alapján társaságunkban talált meg. Az ország teljes lefedettségét elősegítő építési folyamat keretében – többszöri arculatváltással – mintegy 40 bemutatótermet építhettünk, kiemelten a fővárosban található Astoria bemutatótermet, amit korábbi megrendelőnk utódja ma is zászlóshajójaként kezel. Az Astoria bemutatótermet már az első változatában méltatta az ÁTRIUM belsőépítészeti szaklap. A bemutatótermek kialakítását a Telenor Zrt. részére társaságunk 2006-ig végezte.

Társaságunk aktuális működését, az utóbbi években végzett feladatait a mérnöki feladatkörben végzett megbízások, kiemelten projektmenedzselés, lebonyolítás, teljes körű műszaki ellenőrzés, független mérnöki szolgáltatás nyújtása jellemzik.

Az „Év Irodája Evolúciós díj 2019” pályázat győztese a Tetra Pak Zrt. ABW irodája lett, melynek megvalósításában Társaságunk projektmenedzsmentként működött közre. Ezen tevékenységünket ajánljuk további megrendelőink figyelmébe, túlmenően a minden szakágra kiterjedő műszaki ellenőri tevékenységünk mellett.

Tagságaink:

Tanácsadó Mérnökök Világszövetsége

Fédération Internationale des Ingénieurs Conseils - FIDIC 

Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetsége

 

Tanácsadó Mérnökök Európai Szövetsége

European Federation of Consulting Association – EFCA

Működésünk alatti kiemelt partnereink:

Elérhetőségeink

Lépjen velünk kapcsolatba. Társaságunk kiválóan képzett mérnök munkatársai – magas- és mélyépítészet, tartószerkezet, épületgépészet, épületvillamosság szakterületén – biztosítják szaktudásukkal, hogy magas színvonalú, teljes körű, komplex szolgáltatást nyújtsunk Megrendelőink felé.

Cím

2000 Szentendre,
Bogdányi út 13.

Telefon

+36 20 924 7347
+36 20 933 4530

Copyright © 2023 - logom I.M. és Társai Zrt. - Minden jog fenntartva!